QT #10: Dé koekjes

Zijn jullie net als half Nederland ook aan het bakken geslagen? Of heb je de kriebels te pakken? In dit filmpje legt Ananda je uit hoe je overheerlijke gezouten chocolate chip cookies kan maken, naar een recept van Alison Roman voor de NY Times. Super simpel, en je kan het deeg ook vooraf maken en bewaren in je koelkast of vriezer voor een later moment! Wil je ook deze koekjes, maar geen zin om het deeg zelf thuis te maken? Stuur Ananda een bericht voor een pakket met het koekjesdeeg!
Pro-tip: Mocht je net als velen geen bloem in de grote supermarkten kunnen vinden, probeer je lokale groenteboer of gezondheidswinkel. Daarmee steun je ook nog eens kleine ondernemingen, win-win!

Leave a reply


 

  • ReplyCommented on: 0:00:00
    Ingrediënten: 250 gram gezouten boter; 100 gram kristalsuiker; 55 gram rietsuiker plus om over de koekjes heen te strooien; 1 theelepel vanille-essence (/extract/aroma), 325 gram bloem; 100-150 gram pure chocola (70%); 1 ei.
  • No comments at this time range

Over de Quaranteacher:

Ananda is voedselantropoloog, werkt als kok bij Pension Homeland en bakt heerlijke taarten op bestelling met Gâteaux à Gogo. Muziek door www.bensound.com.

This Post Has One Comment

  1. Quaranteachings

    Commented on: 0:00:00 to 0:00:00Ingrediënten:
    250 gram gezouten boter;
    100 gram kristalsuiker;
    55 gram rietsuiker plus om over de koekjes heen te strooien;
    1 theelepel vanille-essence (/extract/aroma), 325 gram bloem;
    100-150 gram pure chocola (70%);
    1 ei.

Leave a Reply