Over ons

Hoi, welkom op Quaranteachings!

Wij zijn Garvin, Ananda en Philip, woon-en werkzaam in Amsterdam en zolang de coronacrisis voortduurt zijn wij net als ontzettend veel anderen verplicht om thuis te blijven. Dit levert ineens een hoop extra tijd op. Wat nou als we deze tijd naast Netflix en eindeloos coronanieuws lezen zouden besteden aan onze zelfontwikkeling? 

Vanuit deze gedachte zijn we begonnen met Quaranteachings. Er zijn zoveel dingen die we altijd al hebben willen leren, waar het nu het perfecte moment voor is. Of je nou wil leren hoe je een fietsband plakt, hoe je thuis een moestuin begint of hoe je Italiaans spreekt. Nu is het moment om te beginnen. Zo zien we deze quarantaine-periode in ieder geval nog een positief gevolg hebben.

Daarnaast zit een groot deel van Nederland thuis, omdat ze momenteel simpelweg niet mogen of kunnen werken. Of het nou komt door de verplichte afstand, of doordat bedrijven bezuinigen, het gevolg is dat heel veel potentieel nu niet benut wordt. De kennis van deze mensen willen we een platform bieden, zodat er hopelijk aan het einde van de crisis iets waardevols overblijft.

Heb je een vraag over Quaranteachings? Laat het ons dan alsjeblieft weten.

Liefs,

Quaranteachings